Харків'яни просять встановити світлофор та організувати пішохідний перехід

Автори петицій звертають увагу влади Харкова на проблемні питання

У Харкові жителі звернулися до влади міста з проханням розв'язати проблеми, які виникли на деяких ділянках доріг. Відповідні ініціативи зареєстровані на сайті електронних петицій до влади, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Автор однієї петиції, Ігор Симчук, наголосив, що на перехресті Лосівський - Пискунівський, яке знаходиться біля Центрального ринку, на повороті трамвая №20, збільшилася кількість ДТП через нерегульоване перехрестя. “Пропоную встановити світлофор на перехресті для зменшення кількості ДТП, та створення регульованого перехрестя для зручності людей, трамваю, авто”, - звернувся він до влади.

Підтримати петицію можна 83 днів за посиланням.

Автор іншого звернення, Кирило Тімарін, просить відповідно промаркувати пішохідний перехід на Салтівці біля в'їзду до Автогаражного кооперативу "Весна", що знаходиться за адресою вул. Валентинівська 2.

Проголосувати за ініціативу можна протягом 83 днів за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському районі вогнеборці ліквідували пожежу у вантажному автомобілі.

22 листопада о 17:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у вантажному автомобілі, що загорівся під час руху. Подія сталася на 2-му кілометрі траси Харків-Красноград-Перещепіно.   До місця події направили 2 оперативні відділення 48-ї Державної пожежно-рятувальної частини з міста Люботин. На момент прибуття вогнеборців горіла вантажівка на площі близько 30 кв.м.  

Детальніше про пригоду на дорозі читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися