На Харківщині скасували соціальний автобус: деталі

Рейс соціального автобуса скасували на 28 листопада

У Олексіївській сільській раді повідомили про скасування рейсу соціального автобуса. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Олексіївської ТГ.

“Увага для мешканців Одрадівського та Картамиського старостинських округів! Завтра, 28 листопада 2023 року, у зв'язку з технічною несправністю, рейс соціального автобуса Первомайський - Одрадове - Картамиш - Лозівське скасовано. Перепрошуємо за тимчасові незручності! Слідкуйте за нашими повідомленнями!”, - йдеться у повідомленні сільської ради.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за 9 місяців 2023 року у Харкові всіма видами міського транспорту було перевезено 136,7 млн пасажирів

У звіті Харківської міської ради зазначено, що було перевезено: метрополітеном – 51,8 млн пасажирів, наземним електротранспортом – 58,4 млн пасажирів,  автобусним транспортом – 26,5 млн пасажирів. Станом на 1 жовтня поточного року у м. Харкові працюють 29 тролейбусних маршрутів, 9 трамвайних маршрутів, 46 автобусних маршрутів, які обслуговують комунальні підприємства міста.

Згідно з рішенням виконавчого комітету Харківської міської ради від 08.06.2022 № 163 підприємства комунального транспорту здійснюють перевезення пасажирів міським пасажирським транспортом на безоплатній основі з 16.05.2022.

Згідно з Програмою сприяння безпечній життєдіяльності у сфері соціального захисту населення м. Харкова на 2021–2025 роки на компенсацію збитків від перевезення пільгової категорії громадян тролейбусним та трамвайним депо отримано з бюджету Харківської міської територіальної громади відповідно 17,0 млн грн та 41,5 млн грн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися