Де у Харкові впроваджують європейські стандарти (ФОТО)

У Харкові вже обладнано 117 майданчиків

КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” приводить у відповідність до євростандартів майданчики для контейнерів для збирання побутових відходів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, працівники “КВПВ” облаштують бетоновані контейнерні майданчики з огорожею в різних районах Харкова.

На компідприємстві розповіли, що станом на 27 листопада вже обладнано 117 таких майданчиків у Холодногірському, Новобаварському, Слобідському, Шевченківському, Салтівському та Немишлянському районах.

“До кінця року за сприятливих погодних умов плануємо обладнати ще 18 майданчиків, а наступного року - не менше 150 контейнерних майданчиків”, – розповів заступник директора КП “КВПВ” Артем Семикопенко.

За його словами, розміщення контейнерів в огородженій зоні запобігає розкиданню побутових відходів, а бетонна основа забезпечує зручність транспортування баків та вивантаження побутових відходів у спецтранспорт.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові працівники комунальних підприємств ліквідовують наслідки негоди. 

Комунальники забезпечують належний санітарний стан прибудинкових територій, транспортних зупинок, "пунктів незламності" та пунктів харчування, територій вздовж "червоних ліній" у Салтівському районі. “В умовах ожеледиці основним завданням районних служб є безпечний доступ до об’єктів міської інфраструктури”, - уточнили у міській раді.

Детальніше про ліквідацію наслідків негоди в Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися