У Харківській області монтують модульні будинки: хто в них мешкатиме

Модульний будинок розташований безпосередньо на ділянці власника втраченого майна

У Старому Салтові встановлюють перші модульні будинки, для людей які постраждали від російської агресії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради. 

Монтаж житла розпочато 25 листопада у продовження співпраці між Старосалтівською СВА та БФ Карітас Харків.

“Загалом, ми отримали 98 заяв, з яких 20 осіб з більш вразливих категорій, були розглянуті для проживання в модульних будинках”, - повідомили у селищній раді. 

Наразі для мешканців смт Старого Салтова, які втратили житло доставили 5 модульних будинків. Житло буде облаштовано усім необхідним для комфортного проживання громадян.

Це повноцінний окремий будинок - з сантехнікою, окремим санвузлом, кімнатою для кухні, меблями, електропостачанням та водопостачанням.

Модульний будинок розташований безпосередньо на ділянці власника втраченого майна. Фундамент будиночка з терасою виконаний з бетонних сваїв, а сама тераса має спеціальне накриття та бильця. Усередині модульних будинків розташована піч булер’ян, в комплекті з димоходом для підтримання належної температури проживання родини в холодний період часу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у селищі Золочів Харківської області за допомогою фінських партнерів планують побудувати котеджі з бомбосховищами для ВПО.

Начальник Золочівської селищної військової адміністрації Віктор Коваленко розповів, що місцева влада подала заявку до “Фінсько-української асоціації національної оборони” щодо зведення в громаді фінського містечка.  Керівництво асоціації відвідало селище Золочів у четвер, 23 листопада. 

Детальніше про плани будівництва житла читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися