Що робиться у харківському будинку, в який у жовтні влучила ракета (ФОТО)

Для збереження тепла були закриті контури та відновлена частина даху будинку

В будинку на вул. Георгія Тарасенка, в який у жовтні влучила ракета спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” відновили теплопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Працівники комунального підприємства почали відновлювати систему теплопостачання відразу після розбору завалів та зміцнення конструктиву будівлі. Крім того, для збереження тепла були закриті контури та відновлена частина даху.

Як повідомили на підприємстві, роботи тривали майже цілодобово та без вихідних. Фахівці “ХТМ” виявили близько 40 дефектів на мережах різного діаметру, у тому числі приховане пошкодження на стояку у третьому під'їзді, зруйнованому прямим влучанням ракети.

“Першими тепло отримали мешканці четвертого та п'ятого під'їздів. А батареї у першому та другому під'їздах потеплішали в неділю", - зазначили в “ХТМ”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, куди жителям Харкова та області звертатися у випадку поломки газового приладу. 

У Харківській філії “Газмережі” зазначили, що найкраще рішення для уникнення проблем з роботою обладнання у холоди – проводити його системне обслуговування у міжопалювальний сезон.

Якщо у газового приладу закічився гарантійний термін, споживачу потрібно звернутися до спеціалізованої організації, що має всі необхідні дозволи на виконання газонебезпечних робіт. 

У разі поломки газового обладнання, що перебуває на гарантії, споживачу варто звернутись до сервісного центру, що забезпечує гарантію газового приладу.

Що робити, якщо зупинився газовий лічильник, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися