Комунальники розповіли про найскладніші ділянки в Харкові (ФОТО)

Під час негоди вулиця Краснодарська - одна з найскладніших ділянок у місті

Через погіршення погодних умов КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” працює в посиленому режимі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На підприємстві розповіли, що дощі зі снігом та ожеледиця підвищують ризик виникнення ДТП, особливо на тих ділянках, де проїзд спецтранспорту ускладнений вузькими дорогами та великою кількістю припаркованих автомобілів.

Зокрема, днями на маршруті на вул. Краснодарській, вул. Амосова, пр. Гагаріна та Салтівському шосе працювала бригада сміттєвоза у складі водія Сергія Рудьковського та вантажника Андрія Демидова. На цьому маршруті встановлені 120 контейнерів, а щоденне вивезення ТПВ становить 116 куб. м.

Сергій Рудьковський наголосив, що під час негоди вулиця Краснодарська - одна з найскладніших ділянок у місті. Там підйоми та спуски, вузькі вулиці та двори, і при цьому припаркована велика кількість автомобілів, що ускладнюють проїзд спецтранспорту та блокують під'їзд до сміттєвих контейнерів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що напередодні в Харкові працівники комунальних підприємств ліквідовували наслідки негоди. 

Комунальники забезпечують належний санітарний стан прибудинкових територій, транспортних зупинок, "пунктів незламності" та пунктів харчування, територій вздовж "червоних ліній" у Салтівському районі. “В умовах ожеледиці основним завданням районних служб є безпечний доступ до об’єктів міської інфраструктури”, - уточнили у Харківській міській раді.

Детальніше про ситуацію в Харкові після снігопаду читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися