Чергове звільнення на Харківщині: хто втратив посаду

Розпорядження про звільнення підписав Президент України

Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади начальника Курилівської сільської військової адміністрації на Куп’янщині Анатолія Григоренка. Очільник країни підписав відповідне розпорядження 28 листопада, яке оприлюднили на сайті глави держави. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію, розміщену на сайті Президента України.

Варто зазначити, що Анатолія Григоренка Володимир Зеленський призначив на посаду голови Курилівської СВА у грудні 2022 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській ОВА повідомили про звільнення першого заступника начальника Харківської ОВА Олександра Скакуна. 

“Рішення про звільнення погоджено Офісом Президента, відповідне розпорядження голови Харківської обласної військової адміністрації набуло чинності 7 листопада 2023 року”, - йдеться у повідомленні ХОВА.

Сам Олександр Скакун у коментарі "Суспільне Харків" розповів, що про своє звільнення дізнався з публікацій в ЗМІ.

"Про звільнення я прочитав у пресі. Я не бачив рішення. Я не знаю причину. Зі мною ніхто поки не зв'язувався, юристи не доводили до мене рішення", — сказав Скакун.

А тим часом у Харкові патрульні зупинили працівника обласного ТЦК та СП, який, за даними правоохоронців, керував автомобілем у стані сп’яніння. Його визнали винним у скоєнні порушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП, оштрафували на 17 тис. грн та позбавили права керувати транспортними засобами на один рік. Також він має сплатити 536 грн судового збору. 

Детальніше про цю подію читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися