Першого заступника начальника ХОВА звільнили з посади: що відомо

Рішення про звільнення було погоджено Офісом Президента

У Харківській ОВА повідомили про звільнення першого заступника начальника Харківської ОВА Олександра Скакуна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

“Рішення про звільнення погоджено Офісом Президента, відповідне розпорядження голови Харківської обласної військової адміністрації набуло чинності 7 листопада 2023 року”, - йдеться у повідомленні ХОВА.

Сам Олександр Скакун у коментарі "Суспільне Харків" розповів, що про своє звільнення дізнався з публікацій в ЗМІ.

"Про звільнення я прочитав у пресі. Я не бачив рішення. Я не знаю причину. Зі мною ніхто поки не зв'язувався, юристи не доводили до мене рішення", — сказав Скакун.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові патрульні зупинили працівника обласного ТЦК та СП, який, за даними правоохоронців, керував автомобілем у стані сп’яніння. Його визнали винним у скоєнні порушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП, оштрафували на 17 тис. грн та позбавили права керувати транспортними засобами на один рік. Також він має сплатити 536 грн судового збору. 

Постанова Московського районного суду Харкова від 2 листопада опублікована в Єдиному державному реєстрі судових рішень. За даними суду, обвинувачений працює провідним бухгалтером в Харківському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Щодо подробиць правопорушення, то ввечері 16 вересня 2023 року патрульні на вулиці Гвардійців Широнінців зупинили чоловіка, який перебував за кермом автомобіля Toyota Corolla. У водія виявили ознаки сп’яніння.

Детальніше про ситуацію читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися