У Харківській області завтра видаватимуть питну воду та продукти

Щоб отримати гуманітарну допомогу, при собі потрібно мати відповідні документи

У деяких громадах Харківської області завтра видаватимуть гуманітарну допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Старому Салтові у четвер, 30 листопада, о 10:00 за адресою вул. Перемоги буд. 34 (ліцей) від благодійного фонду NewWay буде здійснюватися видача питної бутильованої води у кількості 10 л на одну особу.

Щоб отримати питну воду, при собі мати паспорт, код.

У Балаклійській міській раді повідомили, що завтра з 11:00 до 15:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів за підтримки Благодійного фонду "Ангели спасіння".

“Запрошуються внутрішньо переміщені особи (окрім мікрорайону Лагері, сел. Нафтовиків, вул. Арсенальна, сел. Підсобне, осіб з інвалідністю І, ІІ, ІІІ групи, осіб з інвалідністю (дітей) та жителів 75+)”, - повідомили у міській раді.

Одержувачам допомоги нагадали, що з собою довідку ВПО, оригінальні документи паспорта та ідентифікаційного коду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Печенізькій селищній раді розглянули питання щодо надання грошової допомоги на лікування жителям громади.

Питання розглядали на засіданні комісії по соціальному забезпеченню при виконавчому комітеті Печенізької селищної ради, яке відбулося 27 листопада.  Комісія розглянула питання надання матеріальної допомоги Захиснику України, жителю Печенізької громади, від якого надійшла заява та відповідний пакет документів. Кошти в сумі 10 тис. грн було виділено з місцевого бюджету для відновлення та лікування травм і поранень, пов’язаних із захистом України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися