У Харківській області встановили тариф на воду

Тариф почне діяти з 1 грудня

У Зміївській міській раді повідомили про встановлення тарифу на послуги, що пов'язані з попередньою очисткою промислових, стічних вод, які надаються КП "Зміїв-Сервіс". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію

Відповідне питання розглядали на засіданні виконавчого комітету Зміївської міської ради.

З 1 грудня тариф становитиме 84 грн 89 коп за куб. м.

“Тариф стосується лише підприємств молочної промисловості, що працюють на території Зміївської громади. Як відомо, відходи молокозаводів, що утворюються від виробництва молочної продукції, потребують додаткової очистки, яку проводить КП "Зміїв-Сервіс", - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові бригади служби водопровідних мереж Новобаварського району КП “Харківводоканал” оперативно відремонтували водовід

Аварійна ситуація виникла на вул. Академіка Богомольця. Керівник служби Євген Сальков розповів, що перед початком проведення відновлювальних робіт підприємство попередило містян про тимчасове призупинення водопостачання та забезпечило підвезення води автоцистернами.

Водовід, який потребував ремонту, забезпечує водою мешканців кількох мікрорайонів. Тож спеціалісти спланували проведення робіт так, щоб якнайшвидше ліквідувати аварійну ситуацію.  “Під час виконання відновлювальних робіт встановили дві нові засувки та відновили водопостачання на чотири години раніше, ніж планували. Крім того, відремонтували магістраль на вул. Москалівській. Також усуваємо аварійну ситуацію на вул. Клавдії Шульженко”, - розповів Євген Сальков.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися