У Харкові та області дорожчає газ

Причинами підвищення ціни автогазу, ймовірно, є блокування кордону польськими перевізниками

У Харкові та області на АЗС підвищуються ціни на автогаз. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Telegram-каналів

На деяких заправках у Харкові та області встановлені ціни на рівні майже 40 грн. 

В середині листопада 2023 року директор "Консалтингової групи А-95" Сергій Куюн у Facebook зазначив: “Була в мене ілюзія, що пік кризи на ринку скрапленого газу ми вже пройшли. Але, як свідчить свіжий моніторинг ситуації, говорити про це ще зарано”, пише “Уніан”.

Раніше він повідомляв, що блокування кордону польськими перевізниками призвело до дефіциту та підвищення цін на імпортний автогаз в Україні на 30%. За його словами, 30% скрапленого газу в Україну надходить саме через польську ділянку кордону, тому швидко замістити цей обсяг дуже важко, що і призвело до нестачі на внутрішньому ринку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області правоохоронці затримали чоловіка за скоєння грабежу. 

Повідомляється, що на автозаправці зловмисник відкрито заволодів спиртними напоями та харчовими продуктами, після чого втік. У поліції розповіли, що 27 листопада до Ізюмського районного управління звернулась 34-річна працівниця АЗС в місті Ізюм. Вона розповіла, що невідомий чоловік розбив скло вітрини та забрав спиртні напої та харчові продукти.

Оперативники райуправління протягом кількох годин виявили чоловіка, причетного до скоєння злочину. Зловмисником виявився 28-річний неодноразово судимий за аналогічні злочини житель Ізюмщини. 

Яке покарання загрожує зловмиснику, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися