У Харківській області створять “вулик” для дітей: подробиці

На базі Старосалтівського ліцею буде створено центр якісної повноцінної освіти

У Старосалтівській селищній раді повідомили про створення особливого простору для дітей, повідомляють "Коментарі. Харків".

Між БФ savED та Старосалтівською селищною військовою адміністрацією був укладений Меморандум про співпрацю щодо впровадження освітніх технологій, створення сучасного освітнього простору на базі Старосалтівського ліцею для покращення доступу дітей до якісної освіти.

“Вулик” - це місце, де діти різного віку з усієї громади зможуть надолужувати освітні втрати за шкільною програмою та брати участь у позашкільних активностях – гуртках, онлайн та офлайн тренінгах та курсах. А ще – спілкуватися між собою, грати у розвиваючи ігри та просто відчувати себе дітьми”, - розповіли у селищній раді.

Також у селищній раді розповіли, що для створення якісної повноцінної освіти на базі Старосалтівського ліцею уже отримано сучасне комп’ютерне обладнання та інтерактивні ігри, які значно полегшать матеріальну та технічну працю дітей і вчителів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Старому Салтові встановлюють перші модульні будинки, для людей які постраждали від російської агресії. 

Монтаж житла розпочато 25 листопада у продовження співпраці між Старосалтівською СВА та БФ Карітас Харків.

“Загалом, ми отримали 98 заяв, з яких 20 осіб з більш вразливих категорій, були розглянуті для проживання в модульних будинках”, - повідомили у селищній раді. 

Наразі для мешканців смт Старого Салтова, які втратили житло доставили 5 модульних будинків. Житло буде облаштовано усім необхідним для комфортного проживання громадян. 

Детальніше про це читайте за посиланням.

https://www.facebook.com/groups/1745035388903891/




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися