В одному з районів Харкова перевірили майже 100 дворів: що на контролі (ФОТО)

У Харкові комунальники ліквідовують наслідки негоди

Комісія КП “Харківблагоустрій” перевірила санітарний стан прибудинкових територій у Новобаварському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міській раді розповіли, що загалом були оглянуті двори 99 будинків на вулицях Конторській, Дмитрівській, Миколи Бажана, Москалівській та ін. Санітарний стан прибудинкових територій - задовільний. 

“Попри негоду, робітники філії цілодобово наводять лад на вулицях району”, - наголосили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові працівники комунальних підприємств ліквідовують наслідки негоди.

Комунальники забезпечують належний санітарний стан прибудинкових територій, транспортних зупинок, "пунктів незламності" та пунктів харчування, територій вздовж "червоних ліній" у Салтівському районі. “В умовах ожеледиці основним завданням районних служб є безпечний доступ до об’єктів міської інфраструктури”, - уточнили у міській раді.

Для посипання доріг працівники комунальних підприємств використовують піщано-сольову суміш. Напоготові спецтехніка та засоби малої механізації для розчищення доріг і тротуарів.

А днями у Харкові до робіт з прибирання снігу залучили 1889 працівників комунальних підприємств.  У Департаменті житлово-комунального господарства розповіли, що в місті також працювали 51 одиниця автотракторної техніки та 25 засобів малої механізації. 

У тому числі на прибудинкових територіях, які обслуговує КП “Харківблагоустрій”, 1682 працівники прибирали за допомогою 26 одиниць автотракторної техніки. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися