Олег Синєгубов розповів, що відбувається у прикордонному населеному пункті

Як забезпечують теплопостачання у прикордонному населеному пункті

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що у прикордонному Вовчанську продовжують проживати близько 3,5 тисяч людей, повідомляють “Коментарі. Харків”. За його словами, у населеному пункті немає газу.

Олег Синєгубов зазначив, що ситуація у місті не змінилася, там працюють модульні твердопаливні котельні. “Проте, задля безпеки, їх не можна запускати, це одразу може призвести до ударів РФ. Ми не можемо фізично відновити там газопостачання, оскільки маємо проводити магістральний газопровід. Це відповідальність "Нафтогазу України". Ми це питання вже підіймали неодноразово", — сказав Олег Синєгубов.

За даними Синєгубова, жителі Вовчанська зможуть використовувати електроприлади для опалення будинків — у місті посилили електропроводку, живлення.

"Електромережі мають витримати навантаження, про це свідчить опалювальний сезон у 2022 році", - зазначив начальник ХОВА.

За даними обладміністрації, на Вовчанському напрямку зафіксували посилення російських обстрілів. 30 листопада 2023 року у самому Вовчанську внаслідок ударів пошкоджені щонайменше десять приватних будинків, а також адмінбудівля.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ПАТ "Укрнафтобуріння" зупинило видобуток на одному з найбільших родовищ України у Богодухівському районі. 

Щодо припинення газопостачання в одне із сіл Богодухівського району у Харківській філії “Газмережі” повідомили, що отримали повідомлення про призупинення роботи одного з обʼєктів приватної газовидобувної компанії.

“У звʼязку з цим тимчасово залишились без газопостачання близько 100 споживачів села Китченківка Богодухівського району”, - зазначили у філії.

Згодом у компанії розповіли, що у селі Китченківка Богодухівського району розпочалось відновлення газопостачання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися