На вокзалах в Харківській області закрили квиткові каси: подробиці

Які послуги можуть отримати пасажири

З 1 грудня 2023 року на станціях та зупиночних пунктах, що розташовані в межах Ізюмської міської територіальної громади, саме на станції Циганська, закрили квиткові каси та припинили оформлення проїзних та перевізних документів у приміському та далекому сполученні. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

Зміни запровадили у зв’язку зі структурними перетвореннями в регіональній філії “Південна залізниця” АТ “Укрзалізниця”.

“Попри вищевикладене, обслуговування пасажирів, а саме: рух приміських електропоїздів, зупинки на зупиночних платформах та станціях, посадка/висадка пасажирів буде проводитися згідно діючого графіку руху поїздів”, - пояснили у міській раді

Також разом з цим продаж квитків у приміському сполученні буде здійснюватися безпосередньо в електропоїзді касирами роз’їзними та провідниками, а в далекому сполученні оформлення проїзних документів можливо через офіційний сайт УЗ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у прикордонному Вовчанську продовжують проживати близько 3,5 тисяч людей.

За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, у населеному пункті немає газу. Олег Синєгубов зазначив, що ситуація у місті не змінилася, там працюють модульні твердопаливні котельні. “Проте, задля безпеки, їх не можна запускати, це одразу може призвести до ударів РФ. Ми не можемо фізично відновити там газопостачання, оскільки маємо проводити магістральний газопровід. Це відповідальність "Нафтогазу України". Ми це питання вже підіймали неодноразово", — сказав Олег Синєгубов.

За даними Синєгубова, жителі Вовчанська зможуть використовувати електроприлади для опалення будинків — у місті посилили електропроводку, живлення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися