Як відновлюють пошкоджений будинок у житловому масиві Кулиничі (ФОТО)

Зараз тривають роботи з відновлення стін та підлоги у квартирах

У житловому масиві Кулиничі (Немишлянський район) підрядна організація продовжує відновлювати будинок на вул. Грищенка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міській раді повідомили, що робітники вже відремонтували покрівлю в місцях загального користування, встановили вікна в пошкоджених квартирах і на сходових майданчиках, відновили систему опалення, холодного водопостачання та каналізації. Роботи з відновлення стін та підлоги у квартирах тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у житловому будинку на вул. Георгія Тарасенка, в який у жовтні влучила ракета, тривають ремонтно-будівельні роботи

У Департаменті житлово-комунального господарства Харківської міської ради розповіли, що працівники КП “Харківспецбуд” вже відновили перекриття будинку та майже 900 кв. м покрівлі (всього було зруйновано близько 1,5 тис. кв. м). Крім того, комунальники закрили контури всіх пошкоджених вікон і дверей.

Спеціалісти продовжують відновлювати покрівлю. До кінця року вони планують завершити роботи над третім під’їздом, який було зруйновано ракетою. Для цього будуть встановлені тимчасові конструктиви будівлі, а одразу після розробки проєкту відновлять і стіни.

Крім того, працівники КП “Харківміськліфт” обстежили внутрішньобудинкові електромережі усіх під’їздів. У першому та п’ятому під’їздах електропостачання відновили в усіх квартирах, у другому та четвертому - частково, оскільки в деяких квартирах були пошкоджені стіни. У третьому під’їзді через зруйнований конструктив будинку відновити електропостачання поки неможливо.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися