Що зробили у будинку, в який у жовтні влучила російська ракета (ФОТО)

В одному з під'їздів поки неможливо відновити електропостачання

У житловому будинку на вул. Георгія Тарасенка, в який у жовтні влучила ракета, тривають ремонтно-будівельні роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті житлово-комунального господарства розповіли, що працівники КП “Харківспецбуд” вже відновили перекриття будинку та майже 900 кв. м покрівлі (всього було зруйновано близько 1,5 тис. кв. м). Крім того, комунальники закрили контури всіх пошкоджених вікон і дверей.

Спеціалісти продовжують відновлювати покрівлю. До кінця року вони планують завершити роботи над третім під’їздом, який було зруйновано ракетою. Для цього будуть встановлені тимчасові конструктиви будівлі, а одразу після розробки проєкту відновлять і стіни. 

Крім того, працівники КП “Харківміськліфт” обстежили внутрішньобудинкові електромережі усіх під’їздів. У першому та п’ятому під’їздах електропостачання відновили в усіх квартирах, у другому та четвертому - частково, оскільки в деяких квартирах були пошкоджені стіни. У третьому під’їзді через зруйнований конструктив будинку відновити електропостачання поки неможливо.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у будинку на вул. Георгія Тарасенка, в який у жовтні влучила ракета спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” відновили теплопостачання.

Працівники комунального підприємства почали відновлювати систему теплопостачання відразу після розбору завалів та зміцнення конструктиву будівлі. Крім того, для збереження тепла були закриті контури та відновлена частина даху.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися