У Харківській області збільшать кількість пільгових рейсів: де безкоштовний проїзд

Зміни у роботі громадського транспорту запровадять 6 грудня

У Балаклійській міській раді повідомили про зміни в роботі громадського транспорту, повідомляють "Коментарі. Харків".

“До уваги мешканців Балаклійської громади! На прохання жителів міста Балаклія на міських автобусних маршрутах з 6 грудня буде збільшена кількість пільгових рейсів”, - повідомили у міській раді.

Нові пільгові рейси зазначені у графіку руху.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмській міській раді повідомили, що комунальне підприємство “Благоустрій м. Ізюм” проводить роботи з ремонту зупинок громадського транспорту.

Планується відновити 6 зупинок, що значно забезпечить більший комфорт пасажирам. Нижче наведені вулиці, на яких планується провести ремонт:

  • вул. Заводська,

  • вул. Європейська,

  • вул. Чумацька,

  • проспект Незалежності,

  • вул. Соборна біля “1000 дрібниць”.

“Прохання враховувати, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт, тимчасово можуть виникнути деякі незручності у доступі до зупинок. Ми приносимо вибачення за будь-які тимчасові незручності та вдячні за ваше розуміння”, - зазначили в міській раді. Також звернулися до містян з проханням зберігати місто чистим, безпечним та комфортним.

А у Харківській області впродовж року капітально відремонтували понад 75 кілометрів місцевих автодоріг та 8 мостів.

Внаслідок повномасштабної війни 1650 кілометрів автодоріг регіону були зруйновані повністю, 2440 – частково. Найбільших руйнувань зазнали місцеві дороги в Ізюмському районі – 988 кілометрів, Куп'янському – 914 кілометрів, Чугуївському – 736 кілометрів та Харківському – 356 кілометрів.

Загалом протяжність автомобільних доріг місцевого значення у Харківській області становить 7334 кілометри, на яких розташовано 557 мостів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися