Хто на Харківщині не отримає житлову субсидію

Щоб отримати субсидію, потрібно укласти договір реструктуризації заборгованості

У Куп'янській міській раді нагадали про умови отримання житлових субсидій на опалювальний період, повідомляють "Коментарі. Харків".

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848 право на отримання житлової субсидії мають громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України.

Субсидію можуть отримати особи, дохід яких не дозволяє самостійно платити за житлово-комунальні послуги та які проживають у багатоквартирних або приватних будинках.

“Житлова субсидія на оплату комунальних послуг та придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива призначається з початку опалювального (неопалювального) сезону за умови документального підтвердження сплати заборгованості або укладення договору про її реструктуризацію”, - наголосили у міській ради.

Для реструктуризації заборгованості споживачам потрібно укласти відповідний договір з підприємствами - надавачами житлово-комунальних послуг договори про щомісячне рівномірне погашення реструктуризованої заборгованості та своєчасну сплату поточних платежів за житлово-комунальні послуги.

Щоб укласти договір про реструктуризацію боргу потрібно звернутись із заявою до організації, яка надає житлово-комунальні послуги.

“Важливо! Після підписання договору про реструктуризацію боргу за утримання житла та комунальних послуг є можливість оформити субсидію на житлово-комунальні послуги та придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”, - наголосили у Куп'янській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про збільшення пільгових рейсів у Харківській області



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися