Харків'яни просять відновити роботу деякого громадського транспорту

На сайті електронних петицій містяни зареєстрували нові ініціативи

Жителі Харкова звернулися до влади міста з проханням відновити роботу деякого громадського транспорту. Відповідні ініціативи зареєстровані на сайті електронних петицій, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Автор одного звернення, Юлія, просить повернути трамвайний маршрут №23 від Салтівського трамвайного депо до вул. Плиткова. “Цей маршрут розвантажить маршрут 204. Населення Салтівки збільшилось і маршрутка 204 дуже завантажена, особливо в години пік”, - пояснила Юлія.

Підтримати петицію можна протягом 89 днів за посиланням

Автор іншого звернення, Владислав Кучук, просить відновити тролейбусний маршрут №28. 

“Шановний Ігор Олександрович, для зручності харків'ян, будь ласка, відновіть маршрут тролейбуса №28. Тролейбусний маршрут №28 повинен виглядати таким чином: площа Конституції, площа Рози Люксембург, Пролетарська площа, Благовіщенський Собор, вулиця Маршала Конєва, розворотне коло Новий Побут. Дуже зручний тролейбусний маршрут, який з'єднує центр міста, площу Конституції та райони Холодної та Лисої Гори”, - пояснив автор звернення. 

Проголосувати за петицію можна протягом 89 днів за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що зміниться у харківському метро з січня. Виконавчий комітет Харківської міської ради у понеділок, 4 грудня, підтримав рішення про організацію освітнього процесу в групах для дітей старшого дошкільного віку в приміщеннях КП “Харківський метрополітен”. 

Навчання в метро у групах для дітей старшого дошкільного віку з короткотривалим перебуванням почнуть з 6 січня 2024 року.

Дитячий садок працюватиме на ст. м. “Університет”, “Перемога”, “Академіка Павлова”, “Метробудівників” і “Тракторний завод”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися