У Харкові перевірили рівень випромінювання радіотехнічних об’єктів: що виявили

Відповідні перевірки проводяться щоквартально

У Харкові провели вимірювання рівнів електромагнітного випромінювання в місцях розміщення радіотехнічних об’єктів на території міста. Перевірку провели фахівці лабораторії електромагнітних полів та інших фізичних факторів ДУ “Харківський ОЦКПХ МОЗ”, повідомляють "Коментарі. Харків".

Відповідну перевірку проводять щоквартально. “За даними моніторингових досліджень, які проведено за минулий період 2023 року, максимальні значення щільності потоку енергії не  перевищують  5,8 мкВт/кв.см при  гранично допустимому рівні 100 мкВт/кв. см”, - повідомили в держустанові.

Також зазначили, що юридичні та фізичні особи можуть звернутися в держустанову для проведення робіт з вимірювання рівнів електромагнітного поля в житлових, громадських та виробничих приміщеннях і на території житлової забудови.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на засіданні виконкому Харківської міської ради 4 грудня повідомили, що за комплексним показником захворюваності з усієї інфекційної патології епідемічна ситуація в місті за дев’ять місяців 2023 року розцінюється як нестійка.

За вказаний період у місті було зареєстровано 30 тис. випадків інфекційних захворювань.

“Через кризову ситуацію, яку спричинила збройна агресія РФ, поширенню спалахів інфекційних захворювань сприяють міграція та висока щільність населення”, - пояснили у Харківській міській раді.

Незадовільною залишається епідемічна ситуація в захворюваннях на гострі кишкові інфекції, туберкульоз органів дихання, хронічні вірусні гепатити та паразитарні хвороби.

Поширення яких хвороб очікується в Харкові у грудні, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися