Що робиться на дорогах у Харкові (ФОТО)

У Харкові ремонтують ділянки доріг та прочищають ділянки зливостоків

У Харкові спеціалісти проводять ремонтні та обслуговуючі роботи на дорогах Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Бригади КП "Шляхрембуд" відремонтували асфальтобетонне покриття в місцях розкриттів інженерними службами на вулицях Данилевського, Культури, Чернишевській, Амосова, Олімпійській, проспектах Незалежності, Людвіга Свободи, Олександрівському та ін.  

У середу, 6 грудня, на дорогах міста працюють 110 одиниць спецтехніки та 209 дорожніх робітників. За попередню добу бригади вивезли 39 куб. м снігу, 24 куб. м змету та 8 куб. м ТПВ, а також використали 8 куб. м піщано-сольової суміші та 15 т солі.

А бригади КП “Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження і зливової каналізації” промили ділянки зливостоків на вул. Роганській, вул. Дудинської, вул. Валентинівській, а також прочистили ділянку водовідвідних канав на вул. Достоєвського.

Працівники підприємства відремонтували дощоприймальні та оглядові колодязі на пр. Олександрівському, вул. Гвардійців-Широнінців. 

Крім того, комунальники очищають грати дощоприймачів на мережах зливової каналізації, сміттєзатримувальні грати, водовідвідні лотки, труби і канави від сміття та мулу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у житловому масиві Кулиничі (Немишлянський район) підрядна організація продовжує відновлювати будинок на вул. Грищенка

У міській раді повідомили, що робітники вже відремонтували покрівлю в місцях загального користування, встановили вікна в пошкоджених квартирах і на сходових майданчиках, відновили систему опалення, холодного водопостачання та каналізації. Роботи з відновлення стін та підлоги у квартирах тривають.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися