Що змінилося на основних дорогах Харківської області (ФОТО)

Усі капітальні ремонти доріг державного значення було призупинено

На основних маршрутах Харківської області ліквідовують аварійну ямковість. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області

За сприятливої погоди, поки дорожнє покриття сухе та чисте, дорожники Харківської області виконують роботи щодо ліквідації аварійної ямковості, яка виникла після проходження циклону.

Цього тижня спеціалісти працюють відразу на кількох напрямках:

  • М-03 Київ – Харків – Довжанський;

  • М-29 Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро;

  • М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта.

Дорожники ліквідовують аварійну ямковість гарячою та холодною асфальтобетонною сумішшю. Вже відремонтували понад 100 кв.м покриття. Це дозволило знизити аварійність на дорогах зі жвавим рухом, забезпечити безперебійний проїзд транспорту та протриматися до того моменту, коли з’явиться можливість для проведення капітальних ремонтів.

У службі повідомили, що усі капітальні ремонти доріг державного значення було призупинено через неможливість фінансування. Зараз утримання відбувається виключно аварійними заходами, найбільша увага прикута до головних логістичних маршрутів, що забезпечують обороноздатність України, та трас із найбільшою інтенсивністю руху. 

“Крім того, забезпечуємо проїзд на тимчасовій переправі неподалік лінії фронту. Загалом від початку року аварійним ремонтом охоплено 161,736 тис. кв.м. Просимо водіїв не заважати роботі спецтехніки, дотримуватися вимог тимчасових дорожніх знаків, бути уважними та обережними”, - наголосили у службі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як ремонтують дороги у Харкові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися