У Харківській області сьогодні та завтра можна отримати продуктову допомогу

Продуктову допомогу можуть отримати громадяни деяких категорій

У Старосалтівській селищній раді запросили жителів громади отримати продуктову допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Шановні мешканці смт Старий Салтів (верхньої та нижньої частини). 10.12.2023р. з 9:00 до 12:00 планується видача продовольчої гуманітарної допомоги від Всесвітньої організації WFP та напоїв від компанії Coca-Cola, що видається за участю Червоного Хреста України! Видача проводиться для інвалідів 1-2-3 групи. 

11.12.2023р. з 9:00 до 12:00 видача проводиться для сімей з дітьми! (отримати може один член родини)”, - йдеться у повідомленні селищній раді.

Щоб отримати допомогу, при собі потрібно мати оригінали документів, що підтверджують особу та статус.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що мешканців міста Первомайський Лозівського району Харківської області попередили про видачу гуманітарної допомоги та розповіли, як подати заявку. 

БФ “Жовто Блакитні Крила” повідомив, що планується видача гуманітарної допомоги у вигляді гігієнічних та продуктових наборів в рамках проєкту “Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні через безпечні укриття, забезпечення продовольчими та непродовольчими товарами та психосоціальну підтримку”.

Допомога видаватиметься родинам дітей, які навчаються у загальноосвітніх закладах міста Первомайський належать до пільгових та вразливих категорій – багатодітні родини, сім'ї, в яких є люди з інвалідністю, родини, де є сироти на напівсироти та ВПО.

Детальніше про умови реєстрації читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися