У Харківській області перевірили громаду: що на контролі

Які об'єкти відновлюють у Золочівській громаді

Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов відвідав селище Золочів та перевірив хід відновлювальних робіт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

У ХОВА нагадали, що Золочівська громада потерпала від масованих обстрілів російських окупантів від початку повномасштабного вторгнення. Нині в центрі громади тривають відновлювальні роботи об’єктів соціальної сфери. Один із пріоритетних – будинок місцевого управління соцзахисту населення, неподалік якого у квітні 2022 року розірвався ворожий снаряд. 

Євген Іванов розповів, що в громаді проживають понад 5 000 внутрішньо переміщених осіб і попит на якісне надання соціальних послуг дуже високий. Щодо відновлення об'єкта, то будівельники відремонтували покрівлю, провели внутрішні роботи, утеплили фасад. Роботи планують завершити наприкінці поточного року.

Також у громаді тривають роботи з відновлення місцевого ліцею, будівля якого постраждала від ворожої артилерії. У пошкоджених будівлях навчального закладу замінили вікна та дах. Тривають внутрішні та зовнішні роботи. 

Також, в межах візиту, у Золочеві відкрили меморіальний комплекс загиблим жителям громади. У боях з російськими окупантами загинули 44 добровольці з Золочівщини. Родинам полеглих воїнів передали відзнаки, присвоєні посмертно. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що компідприємство Дергачівської міської ради вирішило відремонтувати вуличну вбиральню. Це місце загального користування у центрі міста, поблизу будинку культури. 

Детальніше про вартість робіт читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися