У Харкові людям з інвалідністю та пенсіонерам видають допомогу

Містянам надають допомогу в реабілітації

У Харкові особи з інвалідністю можуть отримати технічні засоби реабілітації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Управління соціального захисту населення Адміністрації Салтівського району інформує осіб з інвалідністю та людей похилого віку про можливість отримати технічні засоби реабілітації, які були у використанні. Отримати консультацію можна за телефоном (066) 627-86-30.

А з наявними в управлінні допоміжними засобами реабілітації  можна ознайомитися за посиланням.

Також відповідну допомогу можна отримати в Індустріальному районі. В управлінні соціального захисту населення наявні електроскутер, крісло-каталка, багатофункціональні, низькоактивні і середньоактивні колісні крісла, ліжка з електричним і механічним приводом, ходунки на колесах і ходунки-рамки. 

Детальніша інформація за телефоном +38 (063) 811-93-90.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові при територіальних центрах надання соціальних послуг продовжують працювати пункти “Допоможи ближньому”

Містяни можуть принести одяг, взуття, постільну білизну, рушники, посуд, засоби особистої гігієни та побутову хімію. Отримати допомогу можуть харків’яни, які опинились у складних життєвих обставинах, зокрема, особи похилого віку та особи з інвалідністю, а також внутрішньо переміщені особи. 

“Пункти працюють у терцентрах кожного району міста Харкова. Принести речі або отримати допомогу можна з понеділка по п’ятницю - з 9:00 до 12:00, з 13:00 до 15:00”, - зазначили у міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися