У Харкові перевірили поводження з тваринами: що виявили (ФОТО)

Комісія перевірила медичні приміщення

У КП “Центр поводження з тваринами” перевірили умови проведення масової стерилізації безпритульних тварин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

До складу комісії увійшли голова робочої групи з визначення проблемних питань у сфері поводження з домашніми та безпритульними тваринами у місті Харкові Олексій Топчій, заступник директора Департаменту житлового-комунального господарства Руслана Колодна, ветеринарний лікар-волонтер та представники громадських організацій. 

Комісія відвідала хірургічні приміщення, післяопераційні стаціонари та зону карантину, де тварини отримують необхідні щеплення і лікування. 

“Результати перевірки показали, що притулок справляється з навантаженням та за потреби може розширюватись, аби проводити більшу кількість операцій”, - повідомили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких громадах Харківської області дозволили відстріл червоної лисиці в мисливських угіддях.

З метою контролю ефективності кампанії з пероральної вакцинації диких м'ясоїдних тварин проти сказу, ТОВ “Зачепилівське районне мисливсько-рибальське спеціалізоване виробниче підприємство” повідомляє про проведення біотехнічних заходів організованого відстрілу червоної лисиці силами єгерського складу ТОВ “Зачепилівське РMP СВП” на території Зачепилівської громади (на відстані не ближче 200 метрів від населених пунктів в мисливських угіддях, закріплених за ТОВ "Зачепилівське РМР СВП")”, - повідомляє “Життя Зачепилівщини”. 

Детальніше про графіки проведення вказаних робіт читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися