У Харківській області перевірили пункти незламності: що виявили

Спеціалісти наголосили на важливості роботи пунктів незламності

В Харківській області перевіряють пункти незламності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області. 

Провели перевірку “пункту незламності”, який розташований на території Печенізької територіальної громади.

Мета – перевірка відповідності його роботи Порядку організації та функціонування пунктів незламності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 17 грудня 2022 р. №1401 “Питання організації та функціонування пунктів незламності”.

“Під час відвідування увагу відповідальних осіб звернули на важливість забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя в пунктах незламності, зокрема  дотримання вимог до харчування, водопостачання та інших заходів з попередження занесення, виникнення та поширення інфекційних захворювань серед населення. Також їм надали пам’ятки з профілактики інфекційної/неінфекційної захворюваності, харчових отруєнь в умовах воєнного стану”, - повідомили в головному управлінні.

Також наголосили, що пункти незламності, які забезпечені всім необхідним для комфортного тимчасового перебування людей, збереження їх життя і здоров’я в разі порушення сталої роботи систем життєзабезпечення, створені в кожній територіальній громаді Чугуївського району.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології попередили про небезпечні погодні умови у Харкові та області. 

Якою буде погода найближчими днями у Харкові та області читайте за посиланням




Джерело: https://kh-consumer.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися