По Харкову та області оголосили невтішний прогноз: що відомо

У Харкові та області найближчими днями прогнозується на дорогах ожеледиця

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології попередили про небезпечні погодні умови у Харкові та області, повідомляють "Коментарі. Харків".

"Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 10 - 11 грудня. Вдень 10 грудня зі збереженням протягом доби 11 грудня по місту та області зберігатиметься ожеледь. На дорогах ожеледиця. Водії та пішоходи, будьте уважними та обережними”, - йдеться у повідомленні

По Харкову та області оголошено I рівень небезпечності, жовтий. Це рівень характеризується потенційно небезпечними погодними умовами. Загроза становить для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Щодо погодних умов, у понеділок, 11 грудня, по області прогнозується хмарна погода, вночі невеликий сніг, мокрий сніг. Вдень очікується мокрий сніг та дощ. Ожеледь, а на дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі 2 - 7° морозу, вдень від 4° морозу до 1º тепла.

По Харкову вночі очікується невеликий сніг, мокрий сніг. Вдень мокрий сніг та дощ, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі 3 - 5° морозу, вдень 1 - 3º морозу.

У вівторок, 12 грудня, у Харкові та області очікується хмарна погода, опади (мокрий сніг та дощ). Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень від 3° морозу до 2º тепла.

У середу, 13 грудня буде хмарна погода, опади (мокрий сніг та дощ). Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура повітря: протягом доби від 3° морозу до 2º тепла°.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, якою буде погода в Харкові в грудні.

https://t.me/HRCGM




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися