Жителі Харківщини завтра залишаться без світла: де діятимуть графіки відключень

У Харківській області завтра ремонтуватимуть електромережі

У деяких громадах Харківської області у вівторок, 12 грудня, завтра застосують графіки відключення світла, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Зміївській громаді попередили, що у зв'язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання з 09:00 до 16:00 за адресами: с. Задонецьке, вул.Щегельського.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світла не буде 12 грудня з 09:00 до 17:00 за адресами, вказаними за посиланням.

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомило, що 12 грудня з 13:00 до 15:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії у селищі Селекційне; з 10:00 до 14:00 м-н “Оболона” (від ліцею №3 і до кінця району).

У Люботинській міській раді повідомили про відключення електропостачання 12 грудня з 09:00 до 17:00. Ознайомитися з адресами, де не буде світла, можна за посиланням.

За повідомленням АТ “Харківобленерго” у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт 12 грудня з 9:00 до 15:00 відбудуться відключення електропостачання в населених пунктах с. Єфремівка, с. Семенівка, с-щі Троїцьке Олексіївської громади. Детальніше ознайомитися з переліком адрес, де не буде світла, можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Великому Бурлуці відновили світло після ракетного обстрілу. 

Спеціалісти Великобурлуцького району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" відновили електропостачання у сел. Великий Бурлук Куп'янського району. Як розповів начальник Великобурлуцького РЕМ Євгеній Кривошеєв, внаслідок обстрілу ракетами С-300 у ніч проти неділі у селищі були знеструмлені понад 80 споживачів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися