Що відновили в одній з громад Харківщини поблизу кордону з РФ

Проблеми зі світлом виникли після ракетного обстрілу проти неділі

У Великому Бурлуці відновили світло після ракетного обстрілу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”.

Спеціалісти Великобурлуцького району електричних мереж (РЕМ) АТ "Харківобленерго" відновили електропостачання у сел. Великий Бурлук Куп'янського району. Як розповів начальник Великобурлуцького РЕМ Євгеній Кривошеєв, внаслідок обстрілу ракетами С-300 у ніч проти неділі у селищі були знеструмлені понад 80 споживачів.

"У той же день наші фахівці виїхали на місце пошкодження ліній електропередачі та провели аварійно-відновлювальні роботи. Наразі усі споживачі - зі світлом", - повідомив Євгеній Кривошеєв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що “Газмережі” відновили обстріляний росіянами газопровід у Харківському районі.

“Фахівці Харківської філії "Газмережі" відновили роботу обстріляного росіянами газопроводу високого тиску, що забезпечує газом одне з сіл Липецької громади. Ремонтні роботи та пуск газу у відключені, через агресію рф будинки, виконані протягом однієї доби. Загалом  відновлено газопостачання для 254 родин Харківського району”, - йдеться у повідомленні.

А тим часом деякі споживачі можуть не сплачувати за газ. У разі тимчасового непроживання у приміщенні газовики радять власникам оселі, де було встановлено лічильник газу повідомити відповідну інформацію постачальнику газу.

У Харківській філії звернули увагу споживачів: “Якщо період вашої відсутності вдома буде перевищувати піврічний термін, у 30-денний строк із моменту закінчення 6-місячного періоду повторно надішліть документи до філії. Також споживач у місячний термін повинен повідомити свого Оператора ГРМ про те, що він повернувся додому”. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися