Де у Харкові через сніг виникають складнощі (ФОТО)

У Харкові очищали містки, пішохідні переходи та сходи в Холодногірському, Київському та Салтівському районах

КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” у понеділок, 11 грудня працював у посиленому режимі та разом з іншими комунальним службам прибирав сніг та кригу на вулицях Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У прибиранні були задіяні 12 одиниць спецтранспорту підприємства. Роботи проводили безперервно, у тому числі у вихідні.

“Наша спецтехніка виїжджає на виконання робіт з очищення доріг від снігу у трьох районах - Слобідському, Новобаварському та Холодногірському. Окрім очищення проїзної частини, ми допомагаємо іншим комунальникам у посипанні  доріг протиожеледними сумішами”, - повідомив начальник автоколони Дмитро Ковальов.

На підприємстві зазначили, що негода ускладнює роботу комунальників, тому харків’ян просять відповідальніше ставитися до паркування автомобілів та не заважати проїзду спецтехніки.

Також вчора працівники КП “Благоустрій” у Харкові очищали містки, пішохідні переходи та сходи в Холодногірському, Київському та Салтівському районах.

Роботи провели у пров. Колосистому та на вулицях Чистоклітівській, Серафімовича, Магнітогорській, Костянтинівській та ін. Комунальники підтримують у належному стані 46 об’єктів благоустрою, які знаходяться на балансі підприємства. Зокрема, вони міняють зношені елементи, фарбують їх, прибирають опале листя, сніг і посипають дороги протиожеледними засобами.

Крім того, інспектори санітарного стану провели роз’яснювальні бесіди з місцевими мешканцями.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що робиться у дворах та на вулицях Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися