У Харкові провели масштабні реконструкції: що зміниться

У Харкові покращиться якість водопровідної води

Ремонтні бригади служби зовнішніх водопровідних мереж КП “Харківводоканал” цьогоріч переклали 14,9 км технічно зношених ділянок водоводів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компанії. 

Зокрема, у Київському районі замінили 3,8 км трубопроводів, Шевченківському – 2,3 км, Новобаварському – 2,1 км, Салтівському – 1,7 км.

Начальник виробничого відділу комплексу “Харківводопостачання” Андрій Личкатий розповів, що тільки у першій декаді грудня завершили відновлювальні заходи на двох ділянках водоводів на вулиці Академіка Павлова у Салтівському районі, також на вулиці Корабельній у Новобаварському та на вулиці Данилевського у Шевченківському. У компанії повідомили, що в роботі використовують тільки якісні матеріали та обладнання, які прослужать не один десяток років. “Здебільшого перекладаємо методом санації як найбільш економічно вигідним та виправданим в умовах міської інфраструктури”, - зазначив Андрій Личкатий.

За його словами, масштабні заміни комунікацій у поточному році провели вулицями: Гвардійців Широнінців, Героїв Праці, Сумській, Іжевській, Єнакіївській та Полтавським Шляхом.

При цьому роботи з оновлення аварійних трубопроводів продовжуються. До кінця року у компанії планують провести реконструкцію водоводів по 1- Орському провулку, вулиці Ковальській та Залютинській, а також ухвалено рішення оновити мережі по вулиці Автомобільній.  

“Там постійно трапляються пориви, які доводиться усувати. В результаті підприємство витрачає не лише на ремонт, а й зазнає збитків від втрати води. Плюс, після заміни комунікацій значно покращується якість води у споживачів”, - наголосив начальник виробничого відділу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про стан повітря в Харкові




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися