Що робилося у Шевченківському районі Харкова минулого тижня (ФОТО)

На яких вулицях ліквідували аварійні ситуації на водопроводах

Минулого тижня у Харкові сталося майже 100 аварійних ситуацій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За минулий тиждень бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал” усунули 97 аварійних ситуацій на водоводах, упорядкували 75 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та відремонтували 14 водорозбірних колонок.

Зокрема, інтенсивними темпами проводяться відновлювальні та профілактичні заходи у Шевченківському районі.

Інженер районної служби Юрій Грищенко розповів, що у вихідні бригади під керівництвом Олександра Омельчука оперативно ліквідували ушкодження на магістралях різного діаметру на вулицях Єсеніна, Космічній, Архітекторів, Клочківській та проспекті Людвіга Свободи. Паралельно ремонтники капітально відремонтували два оглядові колодязі та встановили два пожежні гідранти. Інженер повідомив, що після завершення робіт території упорядкували.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на початку року бригади комплексу “Харківводопостачання” замінили понад 1 км трубопроводів холодної води у Холодногірському районі. 

Спеціалісти виконують комплексне відновлення 96 метрів аварійної ділянки діаметром 300 мм на вулиці Магістральній. Майстри районної служби працюють спільно з бригадою ділянки з перекладання та санації водопровідних мереж. Начальник районної служби Олександр Сірко розповів, що цей водовід забезпечує водопостачання мешканців Холодногірського району та селища Залютине. Після низки ремонтів, ухвалили рішення перекласти цю технічно зношену гілку трубопроводу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися