Яких спеціалістів Ігор Терехов планує повернути в Харків

Ігор Терехов подякував айтівцям за роботу та допомогу, яку вони надають місту та фронту

Міський голова Ігор Терехов взяв участь у загальних зборах Харківського IT Кластера. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Під час виступу очільник міста запропонував айтівцям разом створити стратегію повернення програмістів до Харкова. За словами мера, сьогодні перед містом стоїть багато складних завдань, одне з яких - підтримка сприятливих умов для нормального функціонування ІТ-сектору.

Ігор Терехов подякував айтівцям за роботу та допомогу, яку вони надають місту та фронту. “Нам необхідно розробити покроковий план дій з повернення ще більшої кількості айтівців до Харкова. Ми хочемо залучити IT-спільноту до співпраці з міжнародними партнерами”, - наголосив Ігор Терехов.

Своєю чергою голова Наглядової ради Харківського IT Кластера Олександр Медовий зазначив, що, попри війну, у 2023 році організації вдалося суттєво збільшити кількість своїх партнерів. “Нашими пріоритетами була і залишається робота та підтримка економіки країни та нашого міста, зокрема, допомога армії та інвестиції в майбутнє ІТ-сфери”, - зазначив Олександр Медовий.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Харківблагоустрій” запрошує на роботу. 

“Харків’янам пропонують офіційне працевлаштування, своєчасну оплату праці та соціальні гарантії, пільги на оплату житлово-комунальних послуг, забезпечення спецодягом, обладнанням та засобами малої механізації”, - зазначили у міській раді.

Серед вимог до кандидатів - вища освіта й досвід роботи на ПК.

Які вакансії актуальні детальніше читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися