У Харкові пропонують роботу: яких спеціалістів шукають

Харків’янам пропонують офіційне працевлаштування

КП “Харківблагоустрій” запрошує на роботу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На підприємстві актуальні вакансії:

- токаря 5-го розряду,

- водія вантажного автомобіля,

- трактористів,

- слюсарів-ремонтників автотракторної техніки з досвідом роботи.

За деталями працевлаштування на ці посади звертатися за тел.: (050) 401-51-13. 

Крім того, компідприємство шукає майстрів у Київський, Холодногірський, Основ’янський та Слобідський райони, а також диспетчера - у Холодногірський. 

Серед вимог до кандидатів - вища освіта й досвід роботи на ПК.

Також у всіх районах міста є вакансії робітників з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями. 

Стосовно працевлаштування звертатися за тел.: (066) 800-20-28 або до центрального офісу КП “Харківблагоустрій” на вул. Шатилівській, 4 (ст. м. “Наукова”). 

“Харків’янам пропонують офіційне працевлаштування, своєчасну оплату праці та соціальні гарантії, пільги на оплату житлово-комунальних послуг, забезпечення спецодягом, обладнанням та засобами малої механізації”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що мешканців міста Первомайський Лозівського району Харківської області попередили про видачу гуманітарної допомоги та розповіли, як подати заявку. 

БФ “Жовто Блакитні Крила” повідомив, що планується видача гуманітарної допомоги у вигляді гігієнічних та продуктових наборів в рамках проєкту. 

Як зареєструватися на отримання допомоги читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися