Що робиться у дворах та на вулицях Харкова після снігопаду (ФОТО)

За попередні три доби прибрали та вивезли близько 560 куб. м снігу та льоду

У Харкові продовжують роботи з прибирання снігу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У середу, 13 грудня, до робіт з прибирання снігу у Харкові залучили 1975 працівників комунальних підприємств. У Департаменті житлово-комунального господарства розповіли, що в місті також працює 86 одиниць автотракторної техніки та 95 засобів малої механізації. 

На прибудинкових територіях, які обслуговує КП “Харківблагоустрій”, сніг прибирають 1746 дворових робітників. 

На об'єктах СКП “Харківзеленбуд” працюють 229 комунальників. 

Бригади КП “Шляхрембуд” за попередні три доби прибрали та вивезли близько 560 куб. м снігу та льоду, а також використали понад 535 куб. м піщано-сольової суміші та 650 т солі. Сьогодні на дорогах працюють 149 робітників і 92 одиниці спецтехніки.

Також до ліквідації наслідків негоди долучаються й інші комунальні підприємства. Зокрема, служба механізації КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” допомагає усувати наслідки снігопаду на прибудинкових територіях Київського району.

Працівники КП “Харківблагоустрій” з самого ранку посипають піщано-сольовою сумішшю внутрішньоквартальні дороги, тротуари та підходи до під'їздів у Слобідському районі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології попередили про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 13 грудня. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Детальніше про прогноз погоди на найближчі дні у Харкові та області читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися