У Харкові перевіряють житло деяких містян: подробиці

Перевірки проводять в межах оформлення субсидій на оплату ЖКП

У Харкові перевіряють умови проживання деяких осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Фахівці Управління соціального захисту населення Адміністрації Основ’янського району протягом січня-листопада 2023 року за зверненнями мешканців склали 186 актів обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства чи фактичного місця проживання особи. 

Як пояснили в управлінні, ця процедура є необхідною для оформлення житлової субсидії певним категоріям громадян. 

“Отримати консультацію щодо цього та інших питань, пов’язаних із соціальним захистом населення, мешканці Основ’янського району можуть за тел.: (057) 725-31-91 та (057) 725-31-93; написавши листа за адресою: пр. Гагаріна, 7 (61001) або на електронну адресу: [email protected]”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти ДСНС у Харківському районі проводять профілактичні заходи щодо попередження пожеж та надзвичайних ситуацій

У ДСНС зазначили, що 12 грудня рятувальники Харківського районного управління разом з представниками Височанської територіальної громади, працівниками управління соціального захисту та нацполіції провели комплексні профілактичні заходи в селищах Високий та Бабаї. Мета проведення заходів - попередження загибелі людей на пожежах та інших надзвичайних ситуаціях.

Фахівці ДСНС наголошували на необхідності належного утримання та безпечної експлуатації пічного опалення, нагадували основні вимоги правил безпечного використання електроприладів. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися