Мешканці Харківської області завтра можуть отримати продуктові набори

У деяких громадах завершується видача продуктової допомоги

У деяких громадах Харківської області завтра видаватимуть продуктову допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків". 

У Борівській сільській раді повідомили, що завтра, 14 грудня 2023 року, біля ФОКу відбудеться видача гуманітарної допомоги жителям селища Борова за наступним графіком:

  • 10:00 - мешканці вулиць, які не доотримали допомогу, що видавалась 5 грудня, а саме: вул. Привокзальна, вул. Миру, вул. Шкільна, вул. Весняна, пров. Весняний, пров. Миру, пров. Східний, пров. Оскільний, пров. Харківський, пров. Степовий, пров. Центральний, пров. Майстрів, пров. Київський, пров. Молодіжний.

  • 11:30 - вул. Підлиманська, вул. Підлісна, вул. Поштова.

  • 12:00 - вул. Залізнична, вул. Садова, вул. Північна.

  • 12:30 - вул. Набережна.

“Допомогу отримує один представник від домогосподарства за наявності оригіналів документів усіх членів родини. Під час повітряної тривоги видача гуманітарної допомоги не здійснюється”, - йдеться в повідомленні.

У Богодухівській міській раді нагадали про продовження видачі продуктових наборів. У четвер, 14 грудня, отримуватимуть допомогу громадяни, чиї прізвища починаються на літеру С. Видача організована Богодухівською міською радою у приміщенні  Богодухівського ліцею №3  з 8:00 до 15:00.

У Старосалтівській селищній раді повідомили, що 14 грудня з 9:00 до 12:00 буде видача продовольчої гуманітарної допомоги від Всесвітньої організації WFP за підтримки Червоного Хреста. Для тих, хто не отримував цього місяця (останній день видачі).

Видача буде на подвір’ї ліцею (вул. Перемоги буд. 34).

Чкаловська селищна рада отримала гуманітарний вантаж, який передбачений для жителів селища.

“Продуктові набори отримають 1500 жителів Чкаловського. Алгоритм видачі гуманітарної допомоги відпрацьовано. Це підсумкова допомога в цьому році”, - повідомили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що триває видача продуктової допомоги у Чугуївській та Великобурлуцькій громадах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися