Скільки коштує оренда будинку в Харкові

Портал “Коментарі. Харків” обрав три пропозиції найдешевшої оренди будинків у Харкові

Відповідно до оголошень, розміщених на сайті Олх, орендувати приватний будинок у Харкові можна за ціною від 2000 грн, повідомляють "Коментарі. Харків". 

У Холодногірському районі пропонують у довгострокову оренду будинок, площею 45 кв. м. В будинку 3 кімнати, всі прохідні, також є газ, світло, вода, а зручності - на вулиці. В оголошенні вказано, що це частина будинку, також є двір на два господарі. Площа земельної ділянки - 4 сотки. 

Будинок з косметичним ремонтом та з меблями, із побутової техніки вказана плита та телевізор. Опалення в будинку - індивідуальне газове.

Вартість оренди - 2000 грн та комунальні послуги.

У довгострокову оренду пропонують частину будинку у Салтівському районі. У будинку дві кімнати, є кухня та санвузол. Відповідно до оголошення у будинку є все необхідне для проживання. Також зазначено, що будинок стоїть у продажу. 

Загальна площа будинку - 45 кв. м, площа ділянки - 5 соток, опалення - індивідуальне газове. 

Вартість оренди - 2000 грн, також потрібно сплачувати газ та світло.

В Основ'янському районі пропонують в оренду трикімнатний будинок площею 50 кв.м, побудований у 1980-х роках. У будинку є всі комунікації, однак потрібно відремонтувати унітаз та купити бойлер. У будинку не проживали понад рік. Є 8 соток землі.

В оголошенні вказано, що розглядається варіант з подальшим викупом будинку. 

Вартість оренди - 2000 грн та комунальні послуги по лічильниках. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, скільки коштує оренда недорогих квартир у Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися