У Харкові та області змінилися умови проведення тендерів: що відомо

На початку грудня в системі Prozorro запрацювала нова функція

У Харківській ОВА презентували новий функціонал системи Prozorro, повідомляють "Коментарі. Харків".

Новий функціонал представили під час онлайн-конференції Міністерства економіки України, команди Prozorro, заступників начальника Харківської ОВА та директорів департаментів облвійськадміністрації.

На початку грудня в системі Prozorro, в межах реалізації проєкту “Прозорість і підзвітність”, запрацювала нова функція “Обґрунтувати потребу”. Зазначається, що ця опція дасть змогу замовнику більш широко описати потребу в проведенні тієї чи іншої закупівлі. 

Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов пояснив, що відтепер при перевірці правомірності проведення тендерних закупівель матимуть змогу ознайомитися із позицією замовника та доцільністю проведення тендеру. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що управління освіти адміністрації Немишлянського району у Харкові замовило ремонт початкової школи № 180 за завищеними цінами на будівельні матеріали.

Угода на проведення робіт була підписана з підприємством “Орембудсервіс”. Компанія заснована громадською організацією осіб з інвалідністю, керівником вказана Ольга Білозерова. Вона була помічницею колишнього віцемера та директора КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” Семена Сироти. 

Вартість ремонту школи складе 1,2 млн грн. Ціни на будівельні матеріали можна порівняти з підрядами, що виконує КП “ХРБП”.

Скільки переплатять на капітальному ремонті початкової школи в Харкові, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися