На Харківщині скасовують рейси громадського транспорту: що сталося

Громадський транспорт не курсуватиме через ускладнення погодних умов

В Олексіївській селищній громаді повідомили про скасування автобусного рейсу, повідомляють “Коментарі. Харків”. 

“Увага мешканців с.Єфремівка, с-ща Троїцьке-2 та с. Семенівка. У зв’язку зі складними погодними умовами, завтра, 15 грудня 2023 року, скасовано рейс Соціального автобуса по маршруту Первомайський - Семенівка. Просимо з розумінням поставитись до даної ситуації! Слідкуйте за нашими повідомленнями”, - йдеться у повідомленні селищної ради. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області звернулися до водіїв з терміновим проханням.

У службі повідомили, що дорожники роблять усе можливе, щоб не допустити зупинки руху через потужний крижаний дощ, що насувається з Полтавщини. Там він вже спровокував утворення сильної ожеледиці, що тепер поширюється і на Харківську область. “Зважаючи на інтенсивність опадів, пік яких чекають сьогодні ввечері, зараз вся наявна техніка виведена на дороги, покриття безупинно обробляється протиожеледними матеріалами. Втім, у разі погіршення ситуації, рух може бути зупинено будь-якої миті”, - зазначили у службі.

Враховуючи ситуацію, просять усіх водіїв, за можливості, утриматися від поїздок, а водіїв великовагового транспорту – заздалегідь зупинитися на спеціально обладнаних майданчиках та перечекати кілька годин. За прогнозами синоптиків крижаний дощ має закінчитися вже завтра, близько 8:00. “Ми докладаємо всіх зусиль, аби не допустити порушення руху транспорту на жодній з ділянок трас”, - зазначили у службі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися