На Харківщині завтра видаватимуть продукти та воду

Допомогу видаватимуть при наявності відповідних документів

У деяких громадах Харківської області у понеділок, 18 грудня продовжиться видача гуманітарної допомоги, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Старосалтівській селищній раді звернулися до мешканців нижньої частини смт Старий Салтів та повідомили про видачу питної води. 

У понеділок, 18 грудня, з 9:00 за адресою вул. Перемоги буд. 34 (ліцей) від благодійного фонду NewWay буде здійснюватися видача питної бутильованої води у кількості 10 л на одну особу.

Щоб отримати питну воду, при собі потрібно мати паспорт та код.

У Борівській селищній раді повідомили, що у понеділок, 18 грудня 2023 року, біля ФОКу відбудеться видача гуманітарної допомоги жителям селища Борова за наступним графіком:

  • 08:00 - вул. Комарова; вул. Українська; вул. Пушкіна,

  • 10:00 - вул. Центральна (до магазину "Надія"),

  • 11:00 - вул. Центральна (від магазину "Надія"),

  • 12:00 - вул. Гагаріна; вул. Слобідська.

“Допомогу отримує один представник від домогосподарства за наявності оригіналів документів усіх членів родини. Під час повітряної тривоги видача гуманітарної допомоги не здійснюється”, - попередили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Богодухівській міській раді повідомили про початок реєстрації дітей військовослужбовців та учасників бойових дій.

У міській раді зазначили, що з метою взяття на облік дітей пропонують протягом 18,19, 20 грудня 2023 року провести реєстрацію. “Для дітей-мешканців міста Богодухів, сіл Мусійки, Москаленки, Паляничники, Семенів Яр реєстрація здійснюватиметься у Відділі соціального захисту населення за адресою: м. Богодухів, вул. Молодіжна, буд. 7”, - наголосили у міській раді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися