Скільки у Харкові витратять на прибирання вулиць та парків

Харківська міська рада оголосила черговий тендер

Департамент житлово-комунального господарства Харківської міської ради оголосив тендер на послуги з прибирання та підмітання вулиць. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на сайті Prozorro

Замовити хочуть послуги на прибирання та підмітання 253 парків, скверів, елементів благоустрою та вулиць в усіх районах міста. Очікувана вартість послуг - 20 млн грн. Аукціон проведуть 26 грудня 2023 року. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг - 31 грудня 2024 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що департамент житлово-комунального господарства Харківської міської ради оголосив тендер на суму 5,6 млн грн. Про це повідомляє видання з посиланням на відповідний тендер, розміщений на сайті Рrozorro. 

Департамент планує закупити послуги з відлову тварин. Йдеться про здійснення вилову безпритульних домашніх тварин на території м. Харкова. За 850 послуг планують заплатити 5,6 млн грн. Початок аукціону - 25 грудня 2023 року.  Відповідні послуги мають бути надані до 31 травня 2024 року. 

Відповідно до проєктної документації передбачається здійснення вилову безпритульних домашніх тварин на території м. Харкова, які досягли шестимісячного віку (510 послуг). До послуги входить відлов тварини, ветеринарна обробка однієї тварини (в т.ч. інсектоакарицидна обробка, дегельмінтизація), біостерилізація, вакцинація та утримання тварин.  Також передбачене здійснення вилову безпритульних домашніх тварин на території м. Харкова, які не досягли шестимісячного віку (340 послуг): відлов, ветеринарна обробка, утримання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися