В одній з громад Харківщини розповіли про щасливу подію (ФОТО)

У Дергачівській громаді одружилися військові

У Дергачівській громаді 19 грудня відбулося весілля між військовими. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. Побралися військові 113-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ молодший лейтенант Сергій Криворучко та старший солдат Катерина Юр'єва.

“В такі буремні часи не можуть не викликати поваги та захоплення люди, які створюють нові сім'ї, народжують дітей, продовжують наш славний козацький рід. Коли наші захисники та захисниці вступають в шлюб - це викликає ще більшу радість та надію на те, що ми обов'язково виборемо право на щасливе життя для нас, наших дітей і онуків”, - наголосив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко.

Він зазначив, що молодята - справжній приклад для нашої молоді. “Бажаю вашій родині всього найкращого у новому етапі життя. Нехай кохання, повага, вірність та підтримка одне одного завжди будуть такими ж міцними, як ваша відданість народу України!”, - висловив свої побажання Вячеслав Задоренко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Люботинській міській раді розповіли, у яких випадках дозволяється реєстрація шлюбу до повноліття та як отримати дозвіл.

У міській раді зазначили, що згідно із Сімейним кодексом України, право на шлюб мають особи, які досягли шлюбного віку. Досягнення шлюбного віку є юридичним фактом, який породжує в особи право на шлюб. Відповідно до ст. 22 Сімейного кодексу України, шлюбний вік для чоловіка і жінки становить 18 років. Проте неповнолітні теж можуть одружитись, але для цього потрібне рішення суду. Щоб упевнитися в тому, що ранній шлюб відповідатиме інтересам дитини, суд має отримати відповідні докази.

Детальніше про процедуру читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися