У Харкові на добу перекриють рух транспорту: адреса

Обмеження пов'язані з проведенням ремонту магістральних трубопроводів

У Харкові на вул. Богдана Хмельницького, біля будинку №14 на добу перекриють рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Обмеження діятимуть з 12:00 21 грудня по 12:00 22 грудня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням ремонту магістральних трубопроводів КП “Харківські теплові мережі”.

Об’їхати закриту ділянку можна вул. Шота Руставелі, Молочною, пр. Героїв Харкова, майданом Захисників України та ін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова звернулися до влади міста з проханням відновити роботу деякого громадського транспорту. Відповідні ініціативи зареєстровані на сайті електронних петицій. 

Автор одного звернення, Юлія, просить повернути трамвайний маршрут №23 від Салтівського трамвайного депо до вул. Плиткова. “Цей маршрут розвантажить маршрут 204. Населення Салтівки збільшилось і маршрутка 204 дуже завантажена, особливо в години пік”, - пояснила Юлія.

Автор іншого звернення, Владислав Кучук, просить відновити тролейбусний маршрут №28.  

“Шановний Ігор Олександрович, для зручності харків'ян, будь ласка, відновіть маршрут тролейбуса №28. Тролейбусний маршрут №28 повинен виглядати таким чином: площа Конституції, площа Рози Люксембург, Пролетарська площа, Благовіщенський Собор, вулиця Маршала Конєва, розворотне коло Новий Побут. Дуже зручний тролейбусний маршрут, який з'єднує центр міста, площу Конституції та райони Холодної та Лисої Гори”, - пояснив автор звернення.

Детальніше про ініціативи читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися