Штрафи до 170 000 тисяч гривень: кого в Харкові найчастіше карають за порушення карантину

В Національній поліції Харківської області розповіли про те, що виписали 1900 протоколів відносно порушників карантину

В Харківському облуправлінні Національної поліції розповіли про те, кого найчастіше штрафують за порушення карантину в нашому регіоні. Копи кажуть, що з моменту введення обмежень вони виписали 1900 протоколів по 1 ч. ст. 44-3.

Так, 259 адмінпротоколів в Харківській області склали відносно працівників підприємств, установ, організацій та інших осіб. Копи виявили 102 порушення серед керівників магазинів і кафе. 23 рази оштрафували перевізників, 18 – керівників підприємств, установ, організацій, 67 – інших фізичних осіб. Але найбільше штрафів виписали харків'янам: 1383 людини повинні будуть відповісти за порушення карантинних обмежень.

У поліції кажуть, що з 22 червня вони працюють у посиленому режимі і припиняють порушення карантину, який в Харківській області продовжили. Копи ще раз нагадують: за порушення правил карантину та санітарних норм законом передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність: штрафи від 17 до 170 тис. грн або тюремне ув'язнення на термін від 3 до 8 років.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Харкові запустили 23 додаткові електрички, проте пасажирів просять виконувати вимоги поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися