Що перевіряють у Харківській області взимку

На Харківщині перевіряють стан пунктів незламності

У Новопокровській громаді на Харківщині перевірили пункти незламності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області. 

Під час моніторингу основну увагу приділили:

  • забезпеченню санітарного та епідемічного благополуччя в пунктах незламності,

  • дотриманню вимог щодо розміщення, харчування, водопостачання,

  • проведення комплексу профілактичних та протиепідемічних заходів задля попередження занесення, виникнення та поширення інфекційних захворювань серед людей.

Під час моніторингу спеціалісти Держпродспоживслужби розповсюдили пам’ятки щодо профілактики інфекційних захворювань (у тому числі вірусного гепатиту А). 

“Чугуївське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області й надалі співпрацюватиме з органами місцевого самоврядування, щоб забезпечити виконання необхідних протиепідемічних заходів у пунктах незламності на період дії воєнного стану”, - йдеться у повідомленні ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Люботинській громаді затвердили план заходів щодо недопущення виникнення епідеміологічних ускладнень з вірусного гепатиту А.

Під час чергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затвердили відповідний Комплексний план заходів. Йдеться про масштабні перевірки об'єктів водопостачання на території громади. 

Детальніше про заходи, які затвердили на засіданні комісії, можна ознайомитися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися