Жителів однієї з громад Харківщини зібрали в центрі міста: що сталося (ВІДЕО)

Смачну піцу могли отримати всі охочі

У середу, 20 грудня, у Балаклії шотландці з організації Siobhans Trust та Благодійна організація “Благодійний фонд “М.Р.І.Я” із Запоріжжя пригощали мешканців міста піцою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

“З початку широкомасштабної війни в Україні, команда мандрує нашою країною, готує і безкоштовно роздає гарячу смачну піцу жителям сіл, селищ та міст по всій Україні. Волонтери мають спеціалізований фургон, обладнаний мобільними кухарськими печами та необхідним приладдям для приготування піци. Смачна піца на колесах”, - розповіли у міській раді.

У Балаклійській міськраді зазначили, що готуючи їжу та створюючи живу атмосферу, вони нагадують людям, яких годують та всім іншим міжнародним спільнотам, що вони підтримують українців у цей важкий час страждань. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі вразливих категорій Чугуївської громади можуть отримати благодійну допомогу. 

На Харківщині розпочинають реалізацію проєкту "Забезпечення опалювальними приладами та непродовольчими товарами для підготовки до зими вразливих ВПО та непереміщених осіб у постраждалих від конфлікту районах України". Проєктом передбачена допомога в наборах для індивідуального утеплення та утеплення житлових приміщень.

В ході реалізації проєкту на Чугуївську територіальну громаду розраховано 220 наборів для громадян, які найбільше потребують допомоги. 

Як зареєструватися на отримання допомоги та як визначать людей, хто отримає допомогу, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися