У Харкові перевірили 100 дворів: що робиться в одну з районів міста (ФОТО)

У Харкові перевіряють стан прибудинкових територій

Комісія КП "Харківблагоустрій" та КП “Жилкомсервіс” перевірила санітарний стан прибудинкових територій у Слобідському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міськраді повідомили, що загалом були оглянуті двори 100 будинків на вулицях Морозова, Чорноморській, Мухачова, Дизельній, Тепловозній, Ковтуна, Енергетичній, Садовопарковій, Танкопія, бул. Жасминовому та пр. Петра Григоренка.  

“Санітарний стан дворів - задовільний. Близько 200 робітників Слобідської філії слідкують за чистотою прибудинкових територій і прибирають лід з тротуарів та пішохідних доріжок. У боротьбі з ожеледицею за минулий тиждень вони використали 184 куб. м піску та 15 т солі”, - зазначили у Харківській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на початку грудня комісія КП “Харківблагоустрій” перевірила санітарний стан прибудинкових територій в Індустріальному районі.  Протягом тижня були оглянуті двори 43 будинків на вулицях Генерала Момота, Косарєва, Душкіна, Миру, Біблика, Рибалка, проспектах Архітектора Альошина та Олександрівському. 

“Перевірка показала, що прибудинкові території та “червоні лінії” доглянуті. Робітники повністю прибрали опале листя та готові усувати наслідки прогнозованих снігопадів. Так, для прибирання снігу та льоду філія має 29 мотоблоків, чотири трактори та близько 800 куб. м посипного матеріалу”, - повідомили у міській раді.

Детальніше про стан прибудинкових територій у Харкові можна дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися